Anunt !

Acest forum inca nu sa deschis ! Deschiderea officiala va fi in curand.
Nu uitati sa dati un like si la pagina de facebook,gasiti casuta pt. like in stanga-jos.

Mai mult...

Titlu

In curand...

Mai mult...

Titlu

In curand...

MaI mult...

Titlu

In curand...

Mai mult...

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Telefonul mobil - telecomanda pentru PC la data de Vin Iul 06, 2012 7:06 am

avatar

Hello.

Fondator
Fondator

http://endoro.hitforum.ro
Salut.

Am sa va prezint cum puteti folosi cam orice telefon mobil ce are bluetooth si java pe post de telecomanda pentru pc. Bineinteles va trebuie un adaptor usb bluetooth si la pc sau laptop, sau daca aveti integrat in laptop/placa de baza e ok.

Pentru inceput aveti nevoie de programul Phone Remote Control pe care il puteti descarca de Aici Cu acest program puteti sa folositi maus-ul pc-ului si va afiseaza pe display-ul telefonului desktop-ul, aveti scurtaturi pentru programe precum winamp, itunes, powerpoint, mediaplayer, are si browser de fisiere, comenzi de inchidere/repornire pc, etc. dar puteti adauga mai multe programe ce pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei de aici. Odata descarcat fisierul, extrageti continutul si rulati setup-ul. Dupa ce s-a finalizat instalarea programului pe pc, va apare in colt dreapta jos langa ceas icoana programului. Clic dreapta pe ea si Open. Aici aveti un buton in stanga jos numit Install Phone Client. Dati clic pe el si se va deschide o fereastra cu 2 versiuni ale aplicatiei, respectiv 3.0 si 5.2. Versiunea 5.2 aduce suport pentru wi-fi si un meniu mai prietenos. Instalati intai versiunea 5.2, daca nu functioneaza cu aceasta incercati si cu 3.0.
Ca sa instalati aplicatia pe telefon, transferati prin cablu de date/bluetooth fisierul brc_30.jar (3.0) sau prc.jar (5.2) in functie de versiunea dorita si rulati fisierul din telefon, acesta se va instala normal ca o aplicatie java, ca un joc. Odata instalata in telefon aplicatia, activati bluetooth-ul telefonului (cand se deschide aplicatia din telefon te intreaba daca activezi sau nu bluetooth-ul insa nu il activeaza cateodata, deci mai sigur il activati manual), permiteti aplicatiei sa se conecteze local, asigurati-va ca telefonul si pc-ul sunt legate intre ele si lansati aplicatia de pe telefon. Vedeti sa fie vizibil bluetooth-ul pc-ului, si in fereastra programului din pc, sa scrie sus Not Connected. Please connect from phone to Microsoft Bluetooth\numele device-ului dvs .bluetooth. Daca zice unknown com port sau unknown device verificati driverele adaptorului bluetooth, inchideti aplicatia din bara de jos si deschideti-o iar. Puteti incerca si din aplicatia java sa comutati intre com port sau direct, insa cel putin la mine nu a fost nevoie.

Acum, dati pe Search Bluetooth din aplicatia java de pe telefon, cand v-a gasit pc-ul il bifati si se conecteaza automat si va arata ce comenzi puteti folosi.

Pentru Winamp, daca va cere sa instalati ActiveWinamp ca sa poata functiona, descarcati ActiveWinamp, inchideti winamp-ul, rulati setup-ul, daca se blocheaza install-ul la regsrv32 etc etc, deschideti task manager, dati la procese si dati end process la regsrv32 si instalarea va continua. Apoi inlocuiti fisierul gen_activewa.dll din winamp/plugins cu cel urcat aici. Acest fisier nu e crack, ci doar o versiune mai noua, versiunea din setup nu e compatibila cu versiunea 5 a winamp-ului, ActiveWinamp este un plugin free pentru winamp ce se poate descarca de aici insa dupa cum se vede nu a mai fost updatat de mult timp. Vedeti sa extrageti fisierul gen_activewa.dll cand il inlocuiti in winamp/plugins.
ActiveWinamp.rar
- Programul Phone Remote Control nu e gratis, insa poate fi folosit in varianta demo, daca va place programul, cumparati-l, va descurcati voi cumva.
Telefonul meu Sony Ericson w902 a mers fara probleme atat pe adaptor bluetooth pe pc, cat si pe bluetooth-ul integrat din laptop.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum